Fréderique Doevendans

Fréderique begon op haar 17e met werken in de horeca als bijbaantje en werd verrast door hoe enthousiast ze werd van het werken met en voor mensen. Ze had elke dag maar één doel; zoveel mogelijk mensen met een glimlach de deur uit te laten gaan.

De afgelopen 6 jaar heeft ze dan ook altijd met veel plezier in verschillende horecabedrijven gewerkt. Vier jaar geleden begon ze ook aan haar studie Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Door afgelopen jaren kwam ze erachter dat horeca zeker een hobby is, maar niet het werkveld is waar ze de rest van haar leven in wil werken.

Maar wat dan wel? Wat vind ze leuk? Ze is geïnteresseerd in de denkwijze van mensen. Waarom worden mensen enthousiast? Waarom niet? Hoe wordt men graag behandeld? En hoe niet? Hoe creëer je een positieve sfeer? Allemaal vragen die ze hopelijk de komende 10 maanden beantwoord krijg in haar stage bij Trainmark waar ze met veel enthousiasme aan begint!

Click edit button to change this text.