Gna

Bewaking van programma’s

Voor de bewaking hebben wij onze Trainmark Toolkit, deze vullen wij voor jullie met allerlei handige tools om het gedachtegoed en de aandacht levendig te houden en iedere medewerker uit te dagen er elke dag mee bezig te blijven in de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast bieden wij Trainmark onderhoudscontracten aan. Een training binnen een organisatie is een prima tool om bepaalde doelstellingen te bereiken.

Een dergelijk onderhoudscontract voorziet in een aantal intervisie/coachingsmomenten waarbij de medewerkers individueel de kans krijgen om vragen te stellen en/of een casus voor te leggen. Contact blijven houden, dat is Trainmark!

 

APK keuring.

APK staat voor; A=aandacht P=persoonlijkheid K=kwaliteit. 

De AED trainer.

Even opnieuw opladen of energie nodig?

Onverwachte bezoeken.

Wie is de Gastvrije Mol????

Het effect van gastvrijheid meetbaar gemaakt

 

Samenwerking met Consumatics

Consumatics brengt onbewust gedrag in beeld door wetenschappelijke onderzoeken. Onze experts uit de wereld van psychologie, business en zelf neuro-biologie gaan samen met jou met deze kennis aan de slag. En dat zorgt voor mooiere ervaringen van de gast, hogere loyaliteit en een beter resultaat. Kennis vergaren doen we door middel van mystery visits, literatuurstudies, experimenten en Virtual Reality.  Per kwartaal pleiten we voor mystery visits op een vooraf gezamenlijk nader te bepalen aantal locaties en ook de vorm waarin we deze laten plaatsvinden stemmen wij ivm integriteit graag samen af.

Trainmark-logo