Cast

trainers en sprekers

 

Trainmark is trots op zijn grote netwerk aan trainers met soms een andere achtergrond.
In co-creatie trainen zij vaak met onze eigen trainmakers.   

Geniet, met volle teugen. Anders neem je je gasten, je collega’s en vooral jezelf enorm in de maling

Milo Berlijn

Trainer / spreker / confrontainer

Wie in de gastvrijheid werkt, moet de vaktechnieken onder de knie hebben. Terecht. Maar techniek creëert geen herinnering, techniek zorgt niet voor een onvergetelijke gastervaring. Dat is afhankelijk van het gedrag van een medewerker. Jarenlang is Milo Berlijn operationeel actief geweest in de gastvrijheidsector, en hij heeft zich altijd verbaasd waarom zoveel in het één wordt geïnvesteerd en zo weinig in het ander.

Het stimuleerde hem om trainer en inspirator te worden op het gebied van gastvrijheidsgedrag. Milo ontwikkelde een totaal eigen visie daarop, gebaseerd op de IK-factor en de kettingreactie van de hospitality. Als ik aardig ben voor mijn gast, is mijn gast aardig voor mij, heb ik meer plezier in mijn werk en beleeft de gast meer plezier aan zijn verblijf. Gastvrijheidverlening begint bij de eenvoud van ‘ik’ en eindigt bij de kracht van ‘wij’.

 

“Je hebt sprekers die hun presentatie dermate voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Goed, maar niet verrassend. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke een spiegel voorhouden, risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. Geen presentatie is hetzelfde.”

Passie voor je vak, geïnspireerd raken door mensen, juiste motivatie en plezier hebben in wat je doet!

Michael Bunink

Trainer / spreker / entertainer

Michael werkte 10 jaar lang binnen de crew van Trainmark. In januari 2019 koos hij ervoor om een andere richting op te gaan. Tegenwoordig is hij werkzaam als directeur in het basisonderwijs. Je zou denken, dat is een totaal andere tak van sport. Michael denkt daar anders over, voor hem komen er, iedere dag weer dezelfde gasten de school binnen wandelen.

 

Wanneer hij niet op school rond loopt kruipt hij graag nog het podium op, hij is dan ook helemaal in zijn element. De zaal ad-rem confronteren met concrete voorbeelden uit hun eigen praktijk. Ervaren gewenst en ongewenst gedrag uitvergroten op een lichte, humoristische toon. Bewustwording op gang brengen. Dat kan Michael als geen ander. Kennis wordt beter opgenomen als het direct te herleiden is naar herkenbare gedragspatronen.

In een mens tot mens contact kun je meer realiseren dan online. Lang leve live! 

Ruud Davris

Belevingspecialist

Als er iemand over beleving kan praten dan is dat Ruud Davris! Met meer dan 30 jaar creatie- en regie-ervaring in communicatieve events, theater, televisie, attractieparken, stadionspektakels, experiences, presentaties en sociale innovaties is hij dé live expert.

In de huidige technologische tijd waarin smartphones, algoritmes en robots centraal lijken te staan komt Ruud op voor de live ervaring. Niet de techniek maar de mens maakt het verschil. Met passie, empathie, verbeeldingsvermogen en creativiteit. Hij noemt dat ‘De levende emotionele verbinding tussen mensen’. 

 

Als auteur van het inspiratieboekje ‘En nu live’ presenteert hij zijn beste inzichten van het boekje in humorvolle presentaties gekoppeld aan actuele thema’s:

 • Hoe kun je de verwachting die online gecreëerd is waarmaken in de live ervaring?

 • Wat maakt in een technologische omgeving de mens uniek?

 • Hoe stuur je stemming en sfeer naar een krachtige herinnering?

 

Je maakt in zijn presentaties kennis met aspecten van de live ervaring geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk van theater, televisie, DJ’s en hospitality. Elke presentatie is uniek!

 

Resultaat: geeft door inzicht in de werking van de LIVE ervaring grotere betrokkenheid, nieuwe energie en een aantal unieke ideeën die direct kunnen worden gebruikt!

 

Kijk voor meer info op www.davris.nl

Grijp ieder moment voor het geven van een mooi compliment

Laurens Raven

Trainer / spreker / entertainer

Laurens heeft tijdens zijn studie pedagogiek in Nijmegen jarenlang achter de bar gestaan en hier is zijn liefde voor de horeca ontstaan. Met zijn reputatie als zingende barman had hij maar één doel: het verzorgen van een onvergetelijke avond voor elke gast. Altijd met die ene gedachte ‘Jij komt morgen weer terug!’ 

 

Na het afronden van zijn studie en verschillende jaren gewerkt te hebben als groepsleider in de kinder, -en jeugdpsychiatrie maakte Laurens in 2006 de overstap naar het verzorgen van uiteenlopende trainingen in de horeca. Hij verzorgt en ontwikkelt al jarenlang trainingen op het gebied van gastvrijheid & service, actieve verkoop en (speciaal)bierbehandeling.

 

Naast het verzorgen van trainingen heeft Laurens zowel in Nederland als in het buitenland tientallen trainers opgeleid. Daarnaast heeft hij zich toegelegd op het coachen van professionals. Er is volgens deze enthousiaste, humoristische en ervaren trainer niks mooiers dan professionals in beweging zetten en te zien groeien.

Ik wil mensen volledig bij zichzelf brengen en hen de kracht leren ervaren van hun eigen keuzes. Dat noem ik vrijheid.

Thom Olschansky

Trainer / spreker / entertainer

Thom deed de middelbare hotelschool in Den Haag en werkte in diverse managementfuncties in de vijfsterren hotellerie en restaurants. Sinds 2000 start hij ook met het geven van trainingen binnen service verlenende bedrijven. Altijd met: energie, aandacht en plezier. Centrale focus: hoe maak ik echt het verschil?

 

Centraal hierin staat vriendelijkheid met daaromheen synchrone en contrasterende zaken zoals communicatie, kennis, vaardigheden, provocatie, entertainment en etiquette, vanuit een oprecht authentieke houding en met trots gepresenteerd.

 

One liner: ik wil mensen volledig bij zichzelf brengen en hen de kracht leren ervaren van hun eigen keuzes. Dat noem ik vrijheid.

Mijn passie is om Groots te denken

Rolf Schrama

Trainer / spreker

Groots denken Paralympiër Rolf Schrama laat bedrijven en hun werknemers nadenken over hun eigen beperkingen. Ingesleten overtuigingen die in het verleden veel hebben opgeleverd, maar nu niet meer. Waar het ooit begon als een avontuurlijke reis met grootse dromen, tegenwoordig zijn we vaak bezig om de benchmark te verslaan. Geld  is niet meer het middel, maar het doel. Nét even meer dan vorig jaar of de concurrent. Bezig zijn om niet te verliezen, in plaats van bezig zijn om te winnen. Het lijkt hetzelfde, maar in de topsport is dit een wereld van verschil.

 

Werknemers die ooit gepassioneerd waren over hun prachtige product of dienst worden opeens gevraagd om dit efficiënter en goedkoper te doen. Zó kan je natuurlijk ook de benchmark halen, maar in plaats van de gemeenschappelijke grootse droom creëer je weerstand, ofwel beperkingen. Zo heersen er vaak nog veel meer beperkende overtuigingen binnen bedrijven.

Rolf spoort mensen aan om voor de spiegel te gaan staan en hun beperkingen te herkennen. die vormen namelijk het plafond aan de groei. Afscheid nemen van oude overtuigingen, ofwel loslaten, is het moeilijkste wat er is. Grootse denkers kunnen dat. Ze breken het plafond weg. Geen focus meer op benchmarks en korte-termijn-doelen. Stimuleren van persoonlijke groei in plaats van faciliteren van organisatie brede krimp.

 

‘Uw bedrijf zit vol met Grootse denkers. Stel je werknemers maar eens de vraag; hoe ‘Groots’ er in hun beleving uitziet. je zult versteld staan van de hoeveelheid energie die loskomt. Dát is de basis voor een gezonde groei. Het middel geld komt vanzelf wel, in overvloed!’

Contact

Wil je iets vragen? Wil je gewoon iets kwijt?

Dan bel of mail je met Jacqueline. 

© Trainmark 2018

 

Cookies en privacy

contact

Koelmalaan 350

1812 PS Alkmaar

Unit 2.10

06 130 21 672

kantoor@trainmark.nl

volg ons

  • Facebook - Trainmark
  • Instagram - Trainmark
  • LinkedIn - Trainmark