Crew

De echte Trainmarkers

Jacqueline Beentjes

Officemanager

Na 22 jaar ABN AMRO Bank belandde Jacqueline in  2012 in de gezellige chaos van Trainmark. Op dit moment kunnen wij niet meer zonder Jacqueline.

 

Jacqueline heeft de touwtjes in handen. Ze beheert de agenda’s, kan antwoord geven op alle vragen, eigenlijk is ze van alle markten thuis. Bel je naar Trainmark? Dan bel je met Jacqueline.

Mijn uitdaging is om de boel in goede banen te leiden zodat de trainers alle ruimte hebben om te doen waar ze goed in zijn: hospitality

Milo Berlijn

Trainer / spreker / confrontainer / eigenaar

Milo Berlijn is eigenaar van Trainmark. Hij begon op 1 september 1996 in Alkmaar met Berlijn TrainMark.

 

Hij was al van jongs af aan actief in de horeca, in keuken en bediening. Zijn eerste ervaringen in de trainingswereld deed hij op bij Martinair Partyservice, waar hij achtereenvolgens partymanager, projectmanager en assistent hoofd operationele zaken was. Milo verzorgde de interne trainingen van medewerkers en uitzendkrachten van Martinair Partyservice.

 

Zijn eigen training- en adviesbureau Trainmark is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde naam. Milo geeft presentaties aan bedrijven in dienstverlenende sectoren als horeca, retail, leisure, onderwijs en zakelijke dienstverlening door heel Nederland. Altijd gedreven, energiek en origineel met voornamelijk een enorme dosis humor en positiviteit.

Geniet, met volle teugen. Anders neem je je gasten, je collega’s en vooral jezelf enorm in de maling

Kyra van Daatselaar

Trainer / projectleider

Kyra is opgegroeid in de horeca, van medewerker bediening tot bedrijfsleider. Na haar studie commerciële economie is ze blijven hangen in de horeca, gewoon omdat ze er gelukkig van werd. Elke dag bezig zijn om mensen een zo leuk mogelijke dag te bezorgen, en dan niet alleen gasten, maar ook collega’s. Daarnaast had ze de behoefte om te leren van andere bedrijfstakken. Zo heeft ze gewerkt in sales, evenementen organisatie, relatie management en communicatie.

Wat haar zo uitdaagt in het vak als trainer is mensen laten inzien dat ze zelf veel invloed kunnen uitoefenen op hun eigen werkgeluk. Met groepen kijken naar wat WEL kan, waar je WEL invloed op hebt en hoe je deze invloed zo optimaal mogelijk in kunt zetten. Daar krijgt Kyra energie van.

​Naast trainer is Kyra ook de projectleider. In langlopende trajecten is ze de contactpersoon tussen opdrachtgever en TrainMark. Ze is het aanspreekpunt en houdt de voortgang in de gaten.

Niets is leuker om elke dag met de leukste collega's samen te kunnen werken

Contact

Wil je iets vragen? Wil je gewoon iets kwijt?

Dan bel of mail je met Jacqueline. 

© Trainmark 2018

 

Cookies en privacy

contact

Koelmalaan 350

1812 PS Alkmaar

Unit 2.10

06 130 21 672

kantoor@trainmark.nl

volg ons

  • Facebook - Trainmark
  • Instagram - Trainmark
  • LinkedIn - Trainmark