De PIMP Theatershow

Ben jij klaar
om GePIMPt te worden?​

Of je nu in de horeca, retail of zorg actief bent, deze sectoren hebben één aspect met elkaar gemeen. Hoe je met mensen omgaat, bepaalt je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een klant, een lieve aanraking van een patiënt en een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn van Trainmark al jaren bezighoudt. Nu wijdt hij er een theatershow aan.

Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een zinderende sessie van twee uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan. Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt de PIMP Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mens(on)vriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd.

Een PIMP Theatershow is erg geschikt om grote groepen mee te nemen in een centrale boodschap. Voor een organisatie of bedrijf kunnen we een show op maat maken.

Hoe je met mensen omgaat bepaalt je succes