Mijn Gastvrijheid is TOP

Mentaliteitsgame

If you can't
stand the heat...

Je herkent dit waarschijnlijk wel. Tijdens een managementoverleg zijn we vaak te lang bezig met het bespreken en bediscussiëren van mogelijkheden, in plaats van beslissingen te nemen en vooruitgang te boeken. In de horeca is dit gedrag bijzonder problematisch. Stel je eens voor: de bediening die eindeloos met de keuken overlegt terwijl het restaurant vol zit.

In de horeca is de taakverdeling glashelder, worden beslissingen snel genomen en heeft het team één gemeenschappelijk doel: de gast tevreden naar huis laten gaan. Je zult verrast zijn hoe makkelijk het is om elkaar aan te spreken, complimenten te geven en echt een team te vormen wanneer jij en je managementteam een dag een restaurant overnemen.

Tijdens de Mentaliteitsgame worden jouw collega’s op een zeer intensieve manier geconfronteerd met streven naar perfectie, presteren onder druk en teamwork, door dit zelf in de praktijk te ervaren. Deze lessen zijn waardevol in elke bedrijfsomgeving, of je nu wilt uitblinken in klantgerichtheid, de interne organisatie wilt optimaliseren of veranderingen soepeler wilt doorvoeren.

Hoe je mensen moet benaderen, leer je niet uit een boek

De Mentaliteitsgame verandert de manier van denken van jouw managementteam. Tegelijkertijd is het een manier om de verbinding binnen jouw organisatie te versterken, want de gasten in jouw restaurant kunnen natuurlijk ook medewerkers of relaties van jouw organisatie zijn. Trek de koksbuis en schort aan en laat je meenemen in een dynamische en bruisende wereld. Het is opwindend, leuk en leerzaam tegelijk. Dit is uiteindelijk de beste manier om blijvende verandering in mentaliteit te bewerkstelligen.

Hoe er wordt gecommuniceerd, samengewerkt en hoe beslissingen worden genomen, wordt nauwlettend gevolgd, en we houden jouw medewerkers een spiegel voor. Naast onze eigen observaties vragen we uiteraard ook jouw gasten naar hun ervaring met de ‘service’.