Trainingen

Doe maar normaal

Hospitality is geen exact vak en aandacht geven geen methode. De beste service komt uit het hart, wanneer de gast het idee heeft oprecht, authentiek en persoonlijk benaderd te worden. In onze trainingen en workshops willen we deelnemers niet zozeer iets leren, eerder iets afleren.

Stop met het gekunstelde gedrag, houd niet krampachtig vast aan ‘hoe het hoort’, maar wees open en spontaan. Bij ons gaat het over samenwerken, complimenten geven, trots en gastvrij zijn, elkaar aanspreken en de (interne) klant. De humoristische en prikkelende toon maakt dat je over je gedrag gaat nadenken en durft om op jezelf te vertrouwen. Ook al voelt dat soms kwetsbaar. Doe maar normaal, dan doe je al gastvrij genoeg.

 

Onze unieke programma's

Kant-en-klare programma’s die we morgen al bij je kunnen inzetten.

Zo ervaren deelnemers onze trainingen

Hoe gastvrij zijn we zelf?

service apotheek logo
Service apotheken
Wij hebben met alle 4 de apotheken een supermooie gastvrijheidstraining gehad. Het was fantastisch hoe jullie dit hebben gedaan. Het leek wel een cabaret. Iedereen is er blij van geworden en de positiviteit is te voelen in onze apotheek. Heel veel dank nogmaals voor jullie fantastische presentatie en prestatie!!!
frankenlandgroep 3 logo
Frankenlandgroep
Ik vond het een hele fijne middag en heb zeer veel van jullie geleerd. Ik hoop dan ook dat ik van uit Frankeland vaker van jullie diensten gebruik mag maken. Bedankt voor jullie inzet en het luisterend oor. Ik ga dan ook zeker alle tips toe passen. En uit proberen welke het meeste effect heeft op dit team.
adiona logo
Adiona
Je schreef in je mail ‘Voor zaterdag.... heel veel plezier met de Inspiratiedag’. Wellicht wist jij wat er ging komen en wij niet 😉 Wát een succes en geslaagde middag was het! We hebben genoten en zijn geïnspireerd, een krachtige combinatie.
pathe
Pathé
Wij hebben een fantastische ochtend gehad met Milo. Zijn programma en humor sloot helemaal aan bij de groep en we hebben ons Management development programma op deze manier mooi kunnen afsluiten, waarvoor dank!
stad en co logo
Stad&co
Even een mailtje om jullie te laten weten dat we het een hele goede (dus geen leuke, haha) sessie vonden! We hebben in de wandelgangen ook veel positieve geluiden gehoord, zelfs via appjes van deelnemers, dus dat is natuurlijk top!
vermaat groep logo
Vermaat groep
Niks dan lof! Super leuke avond gehad, goed programma waar Milo uitstekend op aansloot!
van der valk logo
Van der Valk
Wat heb ik genoten! Groot fan van cabaret....dus kon dit meer dan waarderen! En een hoop collega’s met mij. Blijf doen wat je doet want je doet het geweldig! Bedankt voor de geweldige avond. Ben met een glimlach op mijn gezicht het hotel weer uitgelopen 😉
unive
Univé Dichtbij
Voor interview filmpjes (voor intern gebruik) is Kyra inmiddels een vaste waarde voor ons naast de camera. Haar oprechte belangstelling typeert haar, dat maakt haar tot een goede interviewster. Haar echte, warme glimlach en interesse in de ander werkt ontwapenend voor iedereen die zij tegenover zich krijgt. Doordat het met Kyra in gesprek zijn de boventoon voert vergeten mensen die geen dagelijkse video-optredens gewend zijn de aanwezige camera. Zo kunnen zij echt zichzelf zijn en hun verhaal goed vertellen.